Ποιοτητα Παρεχομενων Υπηρεσιων

Είμαστε υπερήφανοι για το υψηλό επίπεδο των υπηρεσιών που παρέχουμε.

Υψηλης Ποιοτητας Φροντιδα

Η υψηλή ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών συνίσταται από τους παρακάτω άξονες:

  • Ιατρικό προσωπικό υψηλής επιστημονικής κατάρτισης.
  • Έμπειρο νοσηλευτικό προσωπικό.
  • Πλήρης ιατρικός εξοπλισμός υψηλής τεχνολογίας.
  • Άρτιες εγκαταστάσεις, φιλικό και οικείο περιβάλλον.
  • Κουλτούρα διαρκούς βελτίωσης.

Εξειδικευμενο Προσωπικο

Η κλινική μας συνεργάζεται με ιατρούς διαφόρων ειδικοτήτων όπως ψυχολόγοι, καρδιολόγοι, διατροφολόγοι, νεογνολόγοι και μικροβιολόγοι υψηλής εξειδίκευσης. Το ιατρικό επιτελείο πλαισιώνεται από πεπειραμένο νοσηλευτικό προσωπικό, έτοιμο να βοηθήσει στην φροντίδα των γυναικών και των νεογνών.


Κουλτουρα διαρκους βελτιωσης

Επιδιώκουμε την συνεχή υιοθέτηση νέων τεχνολογιών και την εφαρμογή καινοτόμων ιατρικών πρακτικών, συνδυάζοντας εναλλακτικές ιατρικές μεθόδους. Επιδιώκουμε την επιτυχή έκβαση φυσιολογικού τοκετού σε γυναίκες που είχαν γεννήσει παλαιότερα με καισαρική τομή. Επίσης, υλοποιούμε ανά τακτά χρονικά διαστήματα σενάρια για την αντιμετώπιση έκτακτων καταστάσεων, ώστε να βελτιώσουμε τον τρόπο και το χρόνο αντίδρασης του προσωπικού μας.

πιστοποιημενη ποιοτητα υπηρεσιων

Η Κλινική Θήλεος Υγεία έχει πιστοποιηθεί κατά ISO 9001:2015 "Σύστημα Διαχείρισης Ποιότητας για Μαιευτική Γυναικολογική Κλινική".

βοηθεια προς Νεες μητερες

Ειδική πρακτική βοήθεια λαμβάνουν οι νέες μητέρες, σε θέματα θηλασμού, περιποίησης του νεογνού και γενικότερης συμβουλευτικής για το νέο ρόλο στη ζωή τους. Κάθε νέα μητέρα που εξέρχεται από την κλινική μας έχει διδαχθεί κατάλληλα ώστε να αντιμετωπίσει με επιτυχία δυσκολίες που θα αντιμετωπίσει λόγω απειρίας στη νέας της καθημερινότητας.

υποστηριξη στο σταδιο της αναρρωσης

Το νοσηλευτικό προσωπικό παρέχει την απαιτούμενη φροντίδα στις γυναίκες που βρίσκονται στο στάδιο της ανάρρωσης ύστερα από χειρουργική επέμβαση. Δίδεται προσοχή σε όλες τις παραμέτρους (φαρμακευτική αγωγή, επούλωση πληγών, κινητικότητα ασθενούς, ενδεδειγμένη διατροφή) που συντελούν στην βέλτιστη ανάρρωση της αθενούς.